Palvelut

Vuokra-autotukku on autovuokraamoiden vuokraamo. Palvelumme on suunnattu autovuokraamoille ja muille pitkäaikaiskäyttäjille koko Suomessa. Vuokraamme autot jälleenvuokrattavaksi jopa 25 prosenttia edullisemmin kuin leasing-yhtiö.

Autovalikoimamme koostuu pääasiassa pikkubusseista ja pakettiautoista, mutta kalustossamme on tarjolla myös muita laatuautoja. Asiakas voi myös toivoa tiettyä automallia ja -merkkiä käyttöönsä.

Ota yhteyttä

Saisiko olla lyhyt sopimus?

Tällaista tarjousta saa harvoin kuulla. Sopimuksemme eroavat monista muista leasing-firmoista, jotka tarjoavat yleensä 24 tai 36 kuukauden sopimuksia. Meillä sopimus syntyy ketterin ehdoin ja tarpeesi mukaan 1–48 kuukauden ajaksi. Maksat siis vain auton käyttökuukausista!

Huoleton sopimuksemme sisältää kaiken muun paitsi yllätyskulut. Niitä ei ole, eikä tule. Vakuutukset, renkaat ja määräaikaishuollot kuuluvat pakettiin. Vuokran lisäksi maksat ainoastaan ajoneuvoveron. Suurta lisäetua diiliin tuo se, että saat vuokra-auton ilman vakuuksia ja pitkiä sitovia sopimuksia.

Laatuautoja Euroopasta

Lupaamme autovuokraamoille enemmän katetta kuin tavallisella leasing-diilillä. Miten se tehdään? Maahantuomme autot Euroopasta, jossa on hyvin tarjolla uutta vastaavia esittelyautoja tai autoja, jotka ovat olleet esimerkiksi vähäisellä leasing-käytöllä. Automme edustavat aina laatumerkkejä, ovat lähes uudenkarheita ja niiden varusteet sekä takuut ovat kunnossa. Autojemme tukkuhinta tarkoittaa vuokratoimintaasi jopa 25 prosentin lisäkatetta!